Zaterdag 13 januari weer “(T)opsurvival” tijdens de ‘Terug-Kom-Dag’ van de Tentweek in Slikkerveer!
Met activiteiten voor 2 aparte leeftijd groepen (4 tot 9 jaar en 9 tot 13 jaar).
Allemaal van harte welkom in de Wilhelminakerk, Bourgondischelaan 1 in Slikkerveer.
Er staan weer leuke programma’s klaar, we starten om 10:00 uur en we eten ook gezellig met elkaar, hier zorgen wij voor, om 14:00 uur sluiten we de dag af.
Programma 4 t/m 9 jaar:
Net als afgelopen zomer staat het thema ‘Topsurvival’ centraal. We zullen terugvragen naar de voorwerpen die we tijdens de week voorbij zagen komen, zoals de verrekijker… en weten jullie de andere voorwerpen ook nog? Daarnaast is er weer een leuk werkje wat we zullen knutselen, wordt er een Bijbelverhaal verteld en gaan we kijken naar de avonturen van Oki en Doki.
Wij hebben er zin in en kijken ernaar uit om jullie 13 januari allemaal weer te zien.
Programma 9 t/m 13 jaar:
Hé tieners, december is alweer voorbij en dat betekent dat de Terug-Kom-Dag eraan komt.
Net als van de zomer gaan we op survival met Sam en Jiddo, maar er staat ook een tof programma op de planning voor in de middag. Wat dit is blijft nog een verrassing, maar het wordt zeker een leuke middag.  We zullen naar een verhaal luisteren over een avontuur in de Bijbel en tussen de middag eten we met elkaar. In de Bijbel staan veel avonturen waar we iets van kunnen leren, daar zullen we bij stil staan en natuurlijk gaan we er zelf mee aan de slag om meer te weten te komen over deze avonturen en wat ze betekenen voor jou en voor mij.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*