Tentweek Slikkerveer
Hoi allemaal, ook dit jaar staan er de laatste week van de zomervakantie twee grote tenten in het Electropark in Slikkerveer. En ook dit jaar worden er weer van allerlei activiteiten voor kinderen en jongeren georganiseerd. We hopen weer op een fijne en gezellige week met elkaar. De week wordt maandagavond 26 augustus afgetrapt met een BBQ voor jongeren van 13 jaar en ouder. De week wordt op 2 momenten afgesloten. Op vrijdagavond van sluiten we de avond af, deze avond begint om 19:30. Deze avond is voor jong en oud. Op zondag 1 september start er om 9:30 een kerkdienst die in het teken staat van de tentweek. Hieronder vertellen de teams welke activiteiten er allemaal plaats vinden deze week. Tot in augustus?!

Hé kids van 4-9 jaar!
Zijn jullie benieuwd wat er dit jaar weer te beleven is in de tentweek? Dit jaar is het thema SchatRijk! Kom jij ook van 27 t/m 30 augustus naar de grote witte tent? Elke ochtend zijn Oki en Doki op bezoek, maken we een knutselwerkje en luisteren we naar een Bijbelverhaal. Dinsdagmiddag doen we een spannende vossenjacht. Lukt het jou om alle vossen te vinden in Slikkerveer? Woensdagmiddag hebben we veel leuke spelletjes voor jullie klaarstaan. Donderdagmiddag komt er een poppentheater op bezoek met een mooie voorstelling. De laatste middag is vrijdagmiddag, dan zijn er weer honderden pannenkoeken om op te eten. De ochtenden zijn van 10:00 -12:00 uur en de middagen van 14:00-16:00 uur. Vrijdagmiddag sluten we na het pannenkoeken eten af, dat is om 13:00 uur. Tot ziens in de grote witte tent in het Electropark in Slikkerveer! 
Groetjes van alle juffen en meesters

Hey tieners van de 9-13 tent!
In de laatste week van de zomervakantie staat de tent weer in het Electropark. Dit jaar staat alles in het teken van schatten. Natuurlijk hebben Sam en Jiddo jullie hulp weer nodig bij het vinden van een grote schat. Dinsdagmiddag zullen jullie in groepen tegen elkaar strijden. Kun jij met je groep de winst binnenslepen?. Woensdagmiddag doen we een groot spel, waar je flink je hersens voor moet laten kraken. En wie weet vind jij de schat!? Donderdagmiddag komt er een poppentheater langs en vrijdag eten we weer lekker pannenkoeken bij de tent! Van harte welkom, we starten op dinsdag 27 augustus om 10:00 uur in het Electropark. We hopen jullie daar te zien!
Groetjes 9-13 CREW

13+ Ha jongens & meiden!
We hebben goed nieuws voor jullie! Als je 13 jaar of ouder bent, ben je de  de laatste week van de zomervakantie ‘s avonds (weer) welkom in de tent. We zijn als leiding al hard bezig met de voorbereiding om er een aantal leuke en gezellige avonden van te maken.  Maandagavond starten we om 19:30 met een relaxed avondje. We kunnen tafeltennissen, darten, poolen, kletsen enzovoorts. Traditiegetrouw gaat ook de bbq weer aan.

Dinsdag gaan we onze hersens kraken bij een spel.

Woensdag hebben we een gezellige film-avond met consumptie. Donderdag gaan we een groot en actief spel doen. Dit belooft een leuke afsluiter van deze week te worden!

En natuurlijk sluiten we traditiegetrouw iedere avond af met een lekkere hap! Dus allen welkom op de eerste avond op maandag 26 augustus om 19:30!

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*