Ook dit jaar willen we een gezamenlijke start maken met het winterwerk. Dat doen we dit jaar met het thema: “Op z’n Hollands”
De activiteiten staan gepland op DV vrijdagavond 14 september, zaterdagmiddag 15 en zondag 16 september.
Als commissie hebben we een programma gemaakt en we hopen natuurlijk dat iedereen enthousiast is om mee te doen en een bijdrage wil leveren aan het slagen van dit weekend. Het zou leuk zijn als u uw kleding aan kunt passen aan het Hollandse thema. Haal gerust uw klompen van de zolder, of kom in klederdracht 😊
Wat staat er op het programma? Vrijdag strandwandeling in Rockanje
We willen om 18.45 uur verzamelen bij de kerk en om 19.00 uur vertrekken we. Zorg er alstublieft voor op tijd te
zijn. Zoals we gewend zijn, gaan we naar het strand in Rockanje. Kinderen tot 12 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een ouder mee.
Er wordt gezorgd voor een kampvuur, met wat lekkers te eten en te drinken! Ook hopen we dit jaar liederen te zingen uit ”Op Toonhoogte”. Een goede mogelijkheid om in een ongedwongen sfeer kennis te maken met mensen die u normaal gesproken misschien niet zo snel zult spreken. Warm aanbevolen.

Zaterdagmorgen, bezinnend ontbijt
Nieuw-nieuw-nieuw- nieuw-nieuw-nieuw-nieuw-nieuw-nieuw-nieuw-nieuw-nieuw-nieuw-nieuw- nieuw Zaterdagmorgen starten we om 8.00 uur met een ontbijt voor gemeenteleden. Naast overheerlijke broodjes, een gekookt eitje en verse jus d’orange is er een spreker uitgenodigd om deze dag toegerust te worden en te starten met een overdenking. Maartje Kok woont in Ridderkerk en is afgelopen jaren via SDOK in Egypte en Nigeria geweest. Zij zal ons deze morgen iets vertellen over haar ontmoetingen met christenen en wat we van hen kunnen leren.
Probeer het uit, het is de moeite waard!

Zaterdagmiddag fietstocht
Op zaterdagmiddag willen we met z’n allen een fietstocht maken die eindigt in het Oosterpark. Hopend op mooi weer, zal hier voor ontspanning, sport en spel gezorgd worden. We willen op zaterdagmiddag om 13.45 uur verzamelen bij de kerk, waarvandaan we om 14.00 uur zullen vertrekken. U krijgt hier een fietsroute uitgereikt. U kunt daarbij kiezen uit verschillende afstanden, afhankelijk van uw fietskwaliteiten.
Als u liever met de auto gaat, is dat natuurlijk ook prima.
Als alles meezit komen we rond 15.30 uur aan in het Oosterpark. We hebben daar een aantal gezellige kraampjes klaar staan en we zouden het erg leuk vinden als u iets zou willen bakken voor bij de koffie en thee/ fris.
Sommige mensen zijn dol op zoet, maar iets hartigs gaat er ook graag in, dus leef u uit naar eigen inzicht!
Er is dan ook de gelegenheid om elkaar te complimenteren over de lekkere baksels en om recepten uit te wisselen. Na deze gezellige middag fietsen we terug naar de Wilhelminakerk en eten we daar gezamenlijk Hollandse kost.
Mocht het deze middag slecht weer zijn, dan kunnen we in het Wartburgcollege, locatie Guido de Bres als alternatief een gezellige invulling geven aan deze middag. Vanaf 12.00 uur zal het definitieve programma (fietstocht of regenprogramma) op de website van de Wilhelminakerk beschikbaar zijn. Ook kunt u altijd een van de commissieleden bellen. Telefoonnummers vindt u verder op in deze brief.

Zondag
Na de morgendienst willen we met elkaar koffie drinken. Ook zal er dan weer de preekbespreking zijn in de vorm van een debat.

Mocht u voor een of meerdere activiteiten in dit weekend vervoer nodig hebben, laat het ons dan weten via het antwoordstrookje of door middel van een telefoontje naar een van de commissieleden.

Wij zien er naar uit om met zoveel mogelijk gemeenteleden dit startweekend met elkaar te beleven. Onder de zegen van onze God mogen we zo het winterwerk seizoen met elkaar beginnen.

Hartelijke groeten van het startweekendteam:

Arjan van der Voorde
Gesa van der Linden tel. 06-25072518
tel. 417391 Donckselaan 44
Brücknerstraat 19
Heleen Stolk tel. 415419 J.S. Bachstraat 10
Lennart Visser tel. 463959 Dopperstraat 16
Coby Beens tel. 795487 Brahmstraat 17
Hester Lagerwerf

Tijden: tel. 078-6473657
Vrijdagavond: Verzamelen 18.45 uur -> vertrek 19.00 uur Zaterdagmorgen: 8.00 uur present
Zaterdagmiddag: Verzamelen 13.45 uur -> vertrek 14.00 uur -> eten 17.30 uur, Einde avond uiterlijk 20.00uur.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*